23 Kasım 2017 Perşembe

OLİMPİK YÜZME HAVUZU BAY- BAYAN SEANSLARINDA DEĞİŞİKLİK TALEPLERİ

25 Ekim 2016 Salı 18:03 tarihinde eklendi | 2275 defa okundu

DUYURU

29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzumuzda öncelikli olarak üniversitemiz personeli (Akademik, İdari ve öğrenci) yönelik talepler doğrultusunda (Bay)-(Bayan) ve (Bay/Bayan) şeklinde ve belli zaman dilimlerini tamamen üniversitemiz akademik/idari personeline yönelik (12.00-13.15) organize edilmiştir. Özellikle mesai dışı öğle saatleri personelimizin hem fiziksel aktivite yapmaları açısından hem de dinlenmeleri açısından önemli olarak ön görülmüştür.

Ancak 08.11.2016 tarihine kadar yeterli kullanım olmaması ve dışarıdan gelen taleplerin artmasına yönelik söz konusu seansların tek bay ve tek bayan seanslarının bay/bayan olarak düzenlemeye gidilecektir.

Üniversite personelimizin taleplerini direk olarak huseyinotru@sdu.edu.trmail adresine bildirmenizi rica ederiz.

SPOR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

SKS DAİRE BAŞKANLIĞI