25 Eylül 2017 Pazartesi

SDÜ Spor Tesislerinde Eğitim Alan Öğrencilerin Başarısı

793 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü bünyesindeki Tenis Merkezi ile SDÜ Antrenörleri Berat Koçyiğit, Yunus Emre Bağış ve Yunus Şahinler tarafından yetiştirilen sporcular, “Uluslararası FRANKE CUP Tenis Turnuvası”na katıldı.

9 yaş kategorisinde mücadele eden Ata Türkaslan, şampiyonluk maçında finalist oldu. Aynı kategoride yarışan tenisçilerimizden Can Işık, üçüncü olarak bronz madalyayı kazandı.

12 yaş bayan kategorisinde mücadele eden sporcularımızdan Derin Şenol, şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu. Aynı yaş kategorisinde mücadele eden tenisçilerimizden Naz Doğuç ve 12 yaş erkek kategorisinde Aras Cem Koçer dördüncülük kazandı.

13 yaş erkekler kategorisinde mücadele eden Hüseyin Berk Üçkardeş, şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu.