17 Aralık 2017 Pazar

29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzu

Üniversitemiz Doğu Yerleşkesinde yer alan 29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzu tam olimpik olma özelliği ile bölgenin önde gelen spor tesislerinden biridir. 29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzunda serbest yüzme yapılabilmekte ayrıca yüzme kurslarının yanı sıra dalgıçlık ve scuba eğitimleri de verilebilmektedir.

Havuzda 1 adet kondisyon merkezi öğrencilerimiz, personelimiz ve vatandaşlarımızın kullanımına açıktır. Kondisyon salonunu kullanan katılımcılar eğitmen eşliğinde çalışabilmektedirler.

Ayrıca 2 adet saunada talep eden öğrenci, personel ve Üniversite dışı diğer kullanıcılara hizmet verilebilmektedir.  Bunun yanı sıra 1 adet VIP sauna bulunmaktadır.

29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzunda kullanıcılarımıza hizmet vermek üzere çay, kahve, gıda olmak üzere iki adet otomat makinesi bulunmaktadır.