26 Haziran 2017 Pazartesi

Batı Yerleşkesi Spor Tesisleri

11285 defa okundu

Tenis Kortları: 2001 yılından beri hizmet veren tenis kortlarımız, 3 adet kapalı ve 2 adet açık tenis kortu ile hizmet verilmektedir. Kapalı tenis kortları ile ilimizin hava şartlarından dolayı kış aylarında da kullanımı kolaylaştırmaktadır. Tenis kortlarımızda öğrenci, akademik ve idari personel ve halka yönelik kurslar düzenlenmektedir.

30 Ağustos Futbol Sahası: 1996 yılından beri hizmet vermekte olan çim futbol sahamız, 3.400 seyirci kapasitesine sahiptir. Çim futbol sahasında kulüp maçları ve Amerikan futbol müsabakaları oynanmaktadır. Ulusal ve uluslararası maçlara uygun olan çim sahamız federasyon maçları için uygun bir ortam sunmaktadır.

Halı Sahalar: 2 adet halı sahamız, yeterli ışıklandırma sistemi ile gece ve gündüz çalışmalara ve müsabakalara uygundur. Halı sahalarımızdan rezervasyon ile öğrenci, akademik ve idari personel ve vatandaşlarımız yararlanmaktadır.

Batı Spor Salonu: 1993 yılında hizmete açılan kapalı spor salonu 380 kişi seyirci kapasitesi ile 1.750metrekarelik bir alan üzerine kurulmuştur. Salonumuz, basketbol, voleybol, hentbol, futsal, masa tenisi gibi branşlarda organizasyonlar için uygundur.